Escroc lugojean; făcea bani provocând accidente de maşină

accident-roata-ruptaRomanul este un tip inventiv de felul sau si tot timpul cauta metode prin care sa faca rost de bani cat mai usor. Un bun exemplu este un timisean care castiga diferite sume din… accidentele de masina.

Un tanar de 21 de ani este cercetat pentru trei infractiuni dupa ce s-a ajuns la concluzia ca provoca accidente de circulatie. Procedeul aplicat de individ era unul cat se poate de simplu. Statea la panda pe strada Cernei din Lugoj, portiunea cu sens unic cuprinsa intre strada CD Gherea si Mocioni, iar cand observa ca o masina patrunde din sensul interzis, demara in tromba si lovea in plin masina care circula neregulamentar.

In cazul primului accident, barbatul a pretins de la unul dintre soferi suma de 200 de lei pentru a nu suna la politie sau pentru a nu face actele de constatare amiabila. In cel de-al doilea caz, barbatul ar fi cerut din nou o suma de bani si s-ar fi recomandat ca fiind politist. Oamenii legii au fost anuntati de producerea celor doua accidente de cativa martori, astfel ca au verificat informatiile si au stabilit ca barbatul isi facuse un obicei din a lovi masinile. La audieri, lugojeanul si-a recunoscut faptele.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404