Echipa de control în cazul morţii lui Gyuri Pascu

646x404Echipa de control în cazul morţii lui Gyuri Pascu va înainta un raport ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, informaţiile de până acum denotând o posibilă abordare terapeutică superficială din partea Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
O echipă formată din reprezentanţii Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, inspectori ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au efectuat, miercuri, un control la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov pentru a analiza modul în care a fost gestionat cazul actorului Ioan Gyuri-Pascu, au anunţat reprezentanţii MInisterului Sănătăţii (MS).
Echipa de control a analizat modul în care a fost repartizat acest caz, a analizat fişa de urgenţă prespitalicească şi a discutat cu medicul care a fost la consultaţie, pentru a avea o imagine clară asupra modului în care s-a intervenit, precizează MS. Aceeaşi echipă de control va elabora un raport pe care îl va înainta atât ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, cât şi şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
sursa: adevarul.ro
Bookmark and Share

Comments are closed.

404