E.On va întrerupe gazul pe mai multe străzi din Lugoj; luni, 1 august

intrerupere-gaz-lugojServiciul de distribuție a gazelor naturale va afecta funcționarea gospodăriilor pe mai multe străzi din Lugoj luni, 1 august, acesta va fi sistat începând cu ora 7.

Pentru cuplarea unor noi conducte, E.ON Distribuţie România este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale, pe următoarele străzi din municipiu: Buziașului, Nicolae Titulescu, Vlad Țepeș, Zorilor, Panselelor, Ciprian Porumbescu, Simion Bărnuțiu, Jabărului, Theodor Neculuță, Ardealului, Trandafirilor, Garoafelor și Decebal.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19:30.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Nu în ultimul rând, reprezentanții companiei avertizează proprietarii, ca în cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:  0800.800.928 sau 0265.200.928.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404