După zeci de ani de uitare, municipalitatea a depus un prim proiect de modernizare a stadionului oraşului

stadion-lugojPrimăria Lugoj a depus, la 1 februarie, primul dintre proiectele care prevede modernizarea stadionului municipal.

 Proiectul are în vedere atragerea de fonduri europene, printr-un program trasfrontalier, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, împreună cu localitatea Majdanpek (Maidan), din Serbia, aflat la 78 de kilometri de Drobeta Turnu-Severin.

“Am semnat documentele pentru proiectul pe care dorim să-l accesăm, de modernizare a stadionului, documente care au fost deja trimise pentru a fi înscrise”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În luna mai a acestui an se va afla dacă proiectul lugojean va intra în finanţare. Primăria Lugoj va trebui să participe cu doar 2%, partea de cofinanţare.

Proiectul este pregătit pentru modernizarea terenului principal, cu o nouă suprafaţă de drenaj şi cu un sistem computerizat de irigaţii, pentru refacerea pistei de atletism şi montarea unei suprafeţe de tartan special şi pentru amenajarea unei suprafeţe sintetice pe terenul doi.

În această perioadă se lucrează la un alt proiect care prevede şi modernizarea tribunelor.

sursa: redesteptarea.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404