Dublă sărbătoare la Colegiul Naţional “Iulia Haşdeu”

ziua-educatiei-iulia-hasdeu-lugojCu ocazia Zilei Educaţiei, sărbătorită astăzi, 5 octombrie, dar şi cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea secţiei de bilingv franceză la Colegiul Naţional “Iulia Haşdeu” a fost organizată o acţiune educativă cu scopul de a puncta aspectele esenţiale ale educaţiei cât şi pentru a felicita pe toţi cei implicaţi: profesori, învăţători, educatori sau elevi.

“Secţia de bilingv franceză reprezintă un reper important atunci când vorbim de Colegiul Naţional “Iulia Haşdeu”, iar referitor la Ziua Educaţiei este bine de precizat că atunci când folosim acest termen să nu uităm de componenta principală a acesteia, respectul.  Reamintim astăzi acest lucru şi îi felicităm pe toţi cei implicaţi în sistemul educativ”, a declarat prof. Ramona Bululoi, organizatoarea evenimentului.

La manifestare, derulată sub sloganul: “Un prof, ça change une vie” au participat elevii clasei a XI-a “F” de bilingv franceză. Astfel, 29 de elevi au aşteptat, încă de dimineaţă, profesorii pentru a-i întâmpina cu aplauze şi cuvinte de felicitare. Aceştia au purtat tricouri de culoare roşie cu aceeaşi inscipţie “Un prof, ça change une vie” în semn de mulţumire pentru dascălii care îi învaţă. Pe final, pentru a marca cum se cuvine frumoasele sarbători, profesoara Ramona Bululoi, a împărţit pixuri inscripţionate “20 ans de bilingue français” şi calendare cu structura anului şcolar 2016-2017.

În urma acestei acţiuni toţi elevii implicaţi au primit diplome de participare.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404