Drogat si fara permis la volanul unei masini neinmatriculate

razie-politieColecție de infracțiuni pentru un tânăr de 24 de ani, la Timișoara. El este cercetat de polițiști după ce s-a urcat drogat și fără permis la volanul unei mașini neînmatirculate. Tânărul este cercetat penal acum.

Bărbatul a fost depistat în trafic, în acest weekend, în Calea Șagului din Timișoara. Polițiștii de la rutieră l-au tras pe dreapta și au observat că ceva nu este în regulă cu el. Au stabilit ulterior că se afla sub influența substanțelor psihoactive și au început să îi verifice actele.

În urma verificărilor, cei de la rutieră au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mașina nu este înmatriculată. El s-a ales acum cu dosar penal pentru că s-a urcat drogat și fără permis la volanul unei mașini neînmtriculate.

Polițiștii de la rutieră au fost pe străzi pe tot parcursul weekendului. Ei le-au dat sute de amenzi celor care au încălcat legea la volan.

„Astfel, poliţiştii au aplicat 358 sancţiuni contravenţionale, dintre care 192 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost reţinute în vederea suspendării 27 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare”, spun oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404