Dream Theater – The Gift Of Music

Poze-concert-Dream-Theater-la-PadovaDream Theater a lansat videoclipul piesei ”The Gift Of Music”. Melodia este extrasă de pe noul album al formației, ”The Astonishing”.

The Gift Of Music” este noul single Dream Theater extras de pe discul „The Astonishing”. Pentru această piesă, trupa a filmat un videoclip ce îmbină animația digitală cu secvențe care prezintă formația cântând. Regizorul clipului a fost Wes Teshome. ”A fost grozav să lucrăm cu regizorul Wes Teshome. Am încercat să amplificăm emfaza prestației live, dar și să oferim piesei un vibe unic și special, așa că am găsit o locație în New Jersey care avea atmosfera perfectă. Incluzând în clip și porțiuni animate digital am reușit să acoperim și partea conceptuală a albumului ”The Astonishing”. Noi credem că am găsit echilibrul între poveste și interpretare”, a declarat John Petrucci.

Dream Theater a lansat dublu-albumul „The Astonishing” pe 29 ianuarie. Discul conține 34 de piese și are ca inspirație lumea filmelor și cărților SF și fantasy.

sursa: infomusic.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404