Dragoș Burileanu, reșițeanul dispărut în Germania, a fost găsit

dragos-burileanu-1_0La aproape două săptămâni de la dispariția sa misterioasă în Germania, Dragoș Burileanu, în vârstă de 29 de ani, s-a întâlnit cu prietenii și cunoscuții săi care locuiesc în această țară.

După o pauză de zece zile, aseară, Dragoș a postat un mesaj pe contul său de Facebook, anunțând că se află în gara din Hamburg, după ce ultima dată se știa că se află în Essen, la mare distanță de orașul care este port la Marea Nordului.

Luni seara, la 18,47, Dragoș a postat pe Faceebok mesajul „Sunt în Hamburg“. Un minut mai târziu, un nou mesaj „Eine vine după mine la gară?“. La început familia, prietenii și cunoscuții săi au crezut că mesajele nu erau postate de el ci de cineva care spărsese contul acestuia. Până la urmă situația s-a lămurit, Dragoș a luat legătură cu aceștia, astăzi după ora 15, iar în această seară s-au întâlnit în Hamburg, într-un loc în care conveniseră.

În acest moment, Dragoș și prietenii săi se îndreaptă cu toții spre Berlin, acolo unde locuiesc aceștia.

Fratele său din Reșița, Marius Burileanu, ne-a mărturisit că nu știe nimic ce s-a întâmplat în tot acest timp cu Dragoș.

Reamintim că Dragoș Burileanu, care lucrează în Germania din luna iunie a acestui an, a dispărut în data de 26 septembrie, în timp ce se întorcea acasă cu mașina, de la prietena sa ce locuiește în Hamburg. Când mai avea de parcurs 100 de kilometri până în orașul în care locuia, situat în Landul Hessa, tânărul a intrerupt orice legătură cu prietena sa. Ultimul mesaj primit de rude data din 30 septembrie, când le cerea ajutorul acestora, susținând că se află în Essen, unde i s-ar fi furat mașina cu tot cu documente și bani.

Zilele care au urmat, au însemnat o mobilizare exemplară a prietenilor săi stabiliți în Germania, atât pe Faccebok, cât și prin demersurile de a-l căuta în Essen.

sursa: argument-cs.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404