Doua masini avariate si o persoana la spital

accidentAccident de circulație, miercuri după-masă, în Timișoara, la intersecția străzilor Mareșal Alexandru Averescu și Traian Vuia. Două autoturisme au fost avariate și o persoană a ajuns la spital din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este șoferul unui Opel Astra, care circula pe strada Traian Vuia, spre bulevardul Liviu Rebreanu. Acesta nu a acordat prioritate de trecere în intersecție și a tăiat calea unui autoturism Logan, care circula regulamentar pe strada Averescu, dinspre Calea Girocului, spre bulevardul Brâncoveanu.

Șoferul Loganului nu a putut să evite impactul și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel, ambele mașini fiind aruncate pe trotuar. Autoturismul Opel s-a oprit în gardul unei case.

La locul accidentului au sosit de urgență echipaje de pompieri, poliție și ambulanță, care au transportat soția șoferului din Logan la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul.

sursa: tion.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404