Două cartiere rezidenţiale noi urmează să se dezvolte la Lugoj

sedinta-cartier-rezidentialDezbaterea publică programată pentru joi, 22 septembrie, de la ora 12, la primăria Lugoj a avut ca teme de discuţie construirea a două noi cartiere de case la periferia municipiului.

Alături de primarul, arhitectul şi secretarul municipiului, la care s-au alăturat şi şase consilieri locali (trei PSD şi trei independenţi), la discuţii au fost prezenţi dezvoltatorii şi arhitecţii proiectelor supuse dezbaterii, care au prezentat la modul general planurile zonelor unde urmează să se construiască case.

Unul dintre cartiere va fi amplasat pe dealul din  spatele fostului Hipodrom, lângă cartierul de pe strada Fagilor.

Aici, pe o suprafaţă de 27.000 de m.p., ce aparţine unui cunoscut medic stomatolog din Lugoj, sunt prevăzute 27 de parcele cu suprafeţe cuprinse între 750 şi 1300 de m.p.

Viitoarea zonă rezidenţială urmează să aibe un drum de acces din strada Fagilor, iar dezvoltatorul va trebui să aducă utilităţile (apă, canal, curent) în zonă pe propria cheltuială.

Un al doilea cartier se va ridica în zona străzii Livezilor, unde o suprafaţă agricolă de 6.600 de mp aflată în proprietatea unei firme se va transforma în locuri pentru construcţia de case.

Accesul se va face din strada Livezilor şi sunt prevăzute zece parcele cu suprafeţe între 412 şi 724 m.p.

Scoaterea din circuit a terenului agricol va fi realizată pe banii dezvoltatorului.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404