Doua accidente, pe doua rute spre Timisoara

accidentiosifalau5iulie2016008Traficul pe două dintre cele trei rute spre Timișoara a fost îngreunat ieri după-amiaza din cauza a două accidente de circulație.

Primul dintre acestea a avut loc la  intrarea în localitatea Iosifălău, după ce un bărbat, ce conducea un autoturism Skoda, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autovehiculului, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Volkswagen.

În urma impactului acesta a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, iar  o femeie, pasager în autoturismul care se deplasa regulamentar, a fost transportată la spital.

DSC_5414-1

Un al doilea accident a avut loc pe autostrada Lugoj-Timişoara, la kilometrul 6, conducătorul unei autoutilitare pierzând controlul direcției și izbindu-se de unul dintre parapeţii de protecţie ai drumului. La fata locului a intervenit un echipaj de descarcerare a pompierilor lugojeni, care a asigurat și masurile PSI.

Traficul rutier s-a desfăşurat pe un singur sens de mers, până în momentul în care microbuzul a fost ridicat de la locul accidentului cu ajutorul unei platforme. Accidentul s-a produs datorita exploziei unui cauciuc.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404