Dosare penale şi amenzi pe bandă rulantă pentru şoferii certaţi cu legea

sanctiuni-politiePoliţiştii rutieri au desfăşurat în week-end activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului

Poliţiştii au mai întocmit 7 dosare penale şi au aplicat 260 de  sancţiuni contravenţionale, dintre care 122 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 46 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, au fost retrase 11  certificate de înmatriculare.

Pe raza localităţii Izvin, oamenii legii au depistat o femeie de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, s-a stabilit că maşina i-a fostîncredințată de sora sa, deși cunoștea faptul că aceasta nu  este posesoare de permis.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404