Doi refugiaţi s-au înecat în Dunăre, în zona Ruse, încercând să ajungă în România; alţi şase sunt daţi dispăruţi

646x404Doi refugiaţi s-au înecat în Dunăre, în zona Ruse, încercând să ajungă în România. Alţi 6 migranţi, dintre care 4 copii, sunt daţi dispăruţi. Cei doi făceau parte dintr-un grup de migranţi.

Frontiera României este forţată zilnic de migranţi care încearcă să ajungă clandestin în ţara noastră. Cel mai grav caz, dat publicităţii de presa bulgară şi anunţat de Digi24, s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când un grup de 15 persoane a vrut să treacă pe malul românesc al Dunării. Doi migranţi s-au înecat, alţi 6 sunt daţi dispăruţi. Patru dintre cei dispăruţi sunt copii.
Ultimul caz de intrare frauduloasă în România, pe la punctul de frontieră Ruse-Giurgiu, a fost semnalat în urmă cu trei zile, când poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunse într-un camion încărcat cu paleţi cu ambalaje de hârtie, zece persoane care intenţionau să intre ilegal în România.
În data de 10.09.2016, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion, cetăţeanul bulgar Yosuf H., în vârstă de 37 de ani care transporta paleţi cu ambalaje de hârtie din Bulgaria pentru Germania. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către poliţişti de frontieră au fost au descoperite, ascunse la mijlocul remorcii, între paleţi din hârtie, zece persoane, opt adulţi şi doi minori.

sursa: adevarul.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

' 404