Doi polițiști la spital și patru mașini avariate.

accident-timisoara-mosnita-politisti-3-830x467Accident de circulație, marți seară, pe drumul care leagă Timișoara de Moșnița. Doi polițiști au ajuns la spital, alături de alte două persoane, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de șoferul unui jeep, care se deplasa spre Moșnița, dinspre Timișoara. Bărbatul nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune cu un Renault, care circula pe același sens de mers. În urma impactului, autoturismul Renault a fost aruncat de pe șosea, în timp ce jeepul a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit din plin de un Mercedes, care se deplasa spre Timișoara. De asemenea, autoturismul marca Mercedes a ajuns în afara șoselei, unde s-a izbit de o mașină a Poliției Locale Moșnița.

În urma accidentului au fost răniți doi pasageri din autoturismul Mercedes, o femeie și un bărbat, dar și doi agenți care se aflau în mașina Poliției Locale Moșnița. Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din cauza accidentului, circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate peste o oră.

sursa: voceatimisului.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404