Doi copii din Lugoj, uitati pe terenul de sport de paznicul bazei sportive

xcopii-blocati-teren-fotbal-lugoj-700x336-jpg-pagespeed-ic-oyneizkxm7A fost nevoie de pompieri si politisti pentru a scoate doi copii de pe un teren de fotbal din Lugoj, dupa ce au fost incuiati de catre paznic. Duminica, la orele amiezei, omul a verificat toate spatiile inainte de a inchide complexul sportiv, insa a omis sa se uite daca mai e cineva si pe terenul de fotbal si nu si-a dat seama ca doi copiii inca bateau mingea.

Dupa cateva ore in care s-au jucat in voie, atunci cand au vrut sa plece acasa, cei doi baieti si-au dat seama ca sunt captivi pe terenul imprejmuit de un gard de 4 metri inaltime. Acestia au dat de urgenta alarma, iar la baza sportiva au ajuns imediat pompierii, politia, dar si medicii, pregatiti sa le acorde primul ajutor copiilor.

Pentru ca paznicul complexului sportiv era deja plecat acasa, pompierii au fost nevoiti sa foloseasca o scara ca sa reuseasca sa ii treaca pe copii de cealalta parte a gardului. Din fericire, baietii au ajuns teferi acasa, alegandu-se doar cu o sperietura zdravana.

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404