Doi condamnati din dosarul Torj, dati in urmarire internationala

interlopiparchet29_or-600x400Imediat după pronunțarea sentinței în dosarul de crimă organizată al rețelei conduse de Lucian Torj, mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea au început să fie emise. Cinci dintre condamnați s-au predat imediat, doi erau deja în închisoare, iar alți doi sunt de negăsit. Este vorba despre Ciurea Neculai și Sorin Flucsă, care au fost dați în urmărire internațională.

Lucian Torj, Ciprian Gavrilă, Tudor Stoiți, Ciprian Manolache și Florin Sprînceană sunt cei care s-au predat imediat după ce au aflat sentința. Primii patru sunt deja în Penitenciarul Timișoara, iar ultimul s-a predat la cel din Târgu Jiu. Sergiu Burkaș și Dumitru Șeclăman erau deja încarcerați în alte dosare de omor sau trafic de droguri.

Polițiștii sunt însă acum în alertă după ce Neculai Ciurea și Sorin Flucsă nu s-au prezentat pentru a-și ispăși pedepsele. Ciurea are de executat o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, iar Flucsă ar trebui să execute 14 ani. Pe parcursul procesului, Sorin Flucsă a fost reținut în Olanda pentru mai multe infracțiuni, însă la ultimul termen a fost prezent în țară. Instanța a amânat pronunțarea atunci, iar Flucsă a dispărut pur și simplu. Dacă nu se vor preda în următoarele ore, pe numele lui Ciurea și Flucsă vor fi emise mandate europene de executare a pedepsei cu închisoarea. Membrii grupării au fost condamnați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, complicitate la infracțiunea de șantaj, lovire sau alte violențe, înșelăciune, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404