A distrus cinci mașini, doar să se distreze

traficanti-catuse-mascati2Un tânăr de 17 ani a ajuns a doua oară pe mâna Poliției, într-o singură lună! Ultima dată, după ce a distrus mai multe mașini de pe o stradă din Timișoara. Proprietarii autoturismelor au depus plângeri la Poliție, iar oamenii legii l-au prins rapid pe vinovat.

”La data de 17 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de distrugerea mai multor autoturisme. În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.40, cel în cauză ar fi distrus oglinzile a cinci  autoturisme care se aflau parcate pe strada Eneas, din municipiul Timișoara. Prejudiciul creat este de aproximativ 1500 de lei”, transmit cei de la IPJ.

Tânărul s-a ales acum cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii spun că tânărul le este extrem de cunoscut, el având și înainte probleme cu legea. Ultima faptă a sa, pentru care mai este cercetat într-un dosar penal, a fost comisă  în noaptea de 05 spre 06 august, atunci, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, a furat mai multe pachete de țigări, după ce a pulverizat spray iritant lacrimogen în direcția vânzătoarei.

sursa: sursadevest.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404