Directorul general al CNADNR in control pe autostrada Lugoj-Deva

humorDirectorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a luat la verificat şantierul autostrăzii Lugoj – Deva, găsind o serie de probleme. Deşi o parte dintre acestea sunt din cauza constructorilor, Cătălin Homor a promis în continuare sprijin pentru finalizarea lucrărilor pe cea mai mare parte a autostrăzii încă din acest an.

Directorul CNADNR, Cătălin Homor, preferă să fie pe teren şi nu în birou, ca dovadă, el s-a aflat miercuri, pe şantierele din vestul României, printre care şi tronsonul de autostradă Lugoj – Deva. El a declarat că a descoperit o serie de probleme pe viitoarea autostradă, dar este optimist că acestea se vor rezolva.

„Am venit să văd mai multe şantiere şi, de asemenea, dacă promisiunile pe care le-am auzit cum că lucrările ar putea fi finalizate până la sfârșitul anului au sau nu potenţial. Mai mult decât atât, consider că nici constructorii nu trebuie să se simtă singuri şi când spun asta mă gândesc la colaborarea strânsă în timpul derulării contractului. Tot în cadrul acestei colaborări aş vrea să mai adaug că şi controlul va fi o constantă în relaţia beneficiar – antreprenor, condiţie valabilă pentru oricare dintre şantierele în lucru. Am văzut toate loturile autostrăzii Lugoj – Deva. Avem întârzieri atât din culpa constructorului cât şi din alte culpe independente de voinţa lui, iar împreună facem toate demersurile să deblocăm situaţia”, a declarat directorul general CNADNR.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404