Direcția 5 – Rămâne din noi… dragostea (videoclip oficial)

ramane-din-noi-dragostea-directia-5-versuri-lyrics.info_-520x245Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Rămâne din noi… dragostea”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Petre Năstase.

După colaborarea cu Nicoleta Nucă pentru piesa “Salut! Ce faci“, directia 5 lansează single-ul “Rămâne din noi… dragostea” împreună cu Alina Crișan, fostă membră a trupei ASIA. Compoziția este semnată de Marian Ionescu, autorul versurilor fiind poetul și interpretul de muzică folk Dinu Olărașu. Pentru videoclip, trupa a lucrat din nou cu regizorul Petre Năstase, ca și în cazul clipurilor “Salut! Ce faci?”, “Îți mulțumesc” și “Plin de furtuni”.

Rămâne din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de trupă în 2016, anul în care Direcția 5 sărbătorește 25 de ani de carieră. Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei, “Love, Peace & Harmony“.

direcția 5 și Alina au început colaborarea în 2015. De atunci, Alina este o prezență constanta la concertele și evenimentele la care participă trupa.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404