Dezastru in ultimul parc reabilitat la Timisoara!

musuroaie-cartite-parcul-justitiei-25-1Dupa razboaiele pierdute cu ciorile si porumbeii din Timisoara, primarul Nicolae Robu se vede pus in fata unei noi batalii crancene si aproape fara sorti de izbanda. Dusmanul este, de asta data, unul simpatic, pervers si protejat.

Peluza englezeasca din Parcul Justitiei, proaspat inaugurat, s-a umplut de musuroaie de cartita. Dragalaselor animale pare sa le priasca de minune sub gazonul bine ingrijit, intrucat au ridicat movilite in tot parcul.

Razboiul cu simpaticele cartite e pierdut inca din fasa, deoarece, conform legii, acestea sunt animale protejate, intrucat curata solul de rame si tot felul de insecte daunatoare. Cartitele nu pot fi ucise, ci doar alungate.

Dezarmat de lege, primarul Nicolae Robu pare decis sa nici nu dea ochii cu noul dusman si, sustinand ca de asta data nu se pricepe la problema, paseaza… cartita la subalternii de la Mediu.

Cei de la Mediu, care au in intretinere spatiile verzi vor gasi solutii pentru tot ce au de facut pentru toate spatiile verzi sa arate bine. Solutiile le cunosc cei ce au de asigurat intretinerea, nu este usor pentru ca multe vietati sunt protejate de lege, si atunci trebuie gasite acele solutii care, pe de o parte sa dea rezultat, iar pe de alta parte, sa fie legale, pentru ca in afara legii nu putem face nimic, chiar daca e de interes. Cat despre solutii, nu se discuta cu mine, asta discuta directia de mediu cu firmele care au spatiile in intretinere. Eu nu particip la aceste discutii pentru ca nu ma pricep in domeniu„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu.

Parcul Justitiei, pe care l-au invadat cartitele, a fost refacut recent atat cu fonduri europene, cat si cu bani din bugetul local. Suma totala care a fost necesara pentru reabilitarea acestui parc a fost de aproape 500 de mii de euro. Inaugurarea a avut loc inainte de Craciun.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404