De ziua lui, What’s Up anunță lansarea unui nou single & videoclip – “Piesa mea de dor”

piesa mea de dorWhat’s Up ne aduce o surpriză de ziua lui și ne prezintă un teaser al viitorului său single ”Piesa mea de dor”, care va fi o continuare a melodiei ”Taxi”.

Single-ul “Piesa mea de dor” este continuarea inedită a hitului “Taxi“, cu care What’s Up a cucerit topurile muzicale și a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. “Astăzi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul și videoclipul ‘Piesa mea de dor’, mai ales că am început să conturez primul meu video-album care se va numi ‘Povestea inimii’. ‘Piesa mea de dor’ este continuarea piesei ‘Taxi’, și sunt foarte curios dacă o să vă placă începutul poveștii mele”, spune What’s Up.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What’s Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Până la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What’s Up lansează teaser-ul videoclipului, care face legătura dintre “Taxi” și “Piesa mea de dor”, o melodie personală, matură, cu un aer melancolic.

sursa: infomusic.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404