Cunoscutul psihoterapeut Dr.Love, implicat într-un accident rutier la Timişoara

scuterPsihoterapeutul timişorean Cătălin Ilie, cunoscut cu numele de Dr.Love, a fost lovit de un camion în timp ce mergea cu motoscuterul.

Cătălin Ilie, psiholg specializat în terapie de cuplu, cunoscut în Timişoara cu numele Dr.Love, a trecut prin momente de groază, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Psihologul tocmai a ieşit de la Direcţia Finanţelor Publice, unde a avut de rezolvat anumite probleme birocratice. “Am plecat fericit, cu zâmbetul pe buze. Am urcat pe scuterul cu care mă deplasez prin oraş.

La un moment dat, un camion a virat bursc fără să se asigure. Impactul a fost mare, am zburat de pe scuter”, a povestit Dr.Love. Şoferul neatent, care venea tocmai din Italia, s-a dus imediat să îl ajute pe Cătălin Ilie, însă, acesta, spre norocul său, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. “Am continuat să zâmbesc, pentru că Dumnezeu tocmai mi-a arătat cât de mult are grijă de mine. Scuterul, adidaşii, blugii şi casca s-au înjumătăţit. Eu am rămas întreg”, a mai spus Cătălin Ilie.

sursa: adevarul.ro
Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404