CRBL lansează single-ul și videoclipul “Eu”, feat Isaia (VIDEO)

crblCRBL a iesit la plimbare cu longboard-ul pe faleza din Benicassim si ne prezinta single-ul si videoclipul “Eu”, o piesa in colaborare cu tanara artista Isaia – laitmotivul verii ce sta sa vina.

“EU stiu cel mai bine sa fiu eu. Vara lui 2016 este la moda acest motto”, declara CRBL. “Proiectul impreuna cu CRBL a inceput printr-un telefon, in care mi s-a zis ‘Isaia, a sosit momentul’. Ne stim de multi ani, in trecut am facut parte din trupa lui de dansatori, si nu am ezitat sa incepem aceasta frumoasa colaborare, el este unul dintre putinii oameni din viata mea care ma inspira, care ma face sa am incredere in mine si implicit in ceea ce fac. ‘EU’ este o piesa fresh, de vara, catchy, care speram sa ajunga rapid pe buzele oamenilor”, spune Isaia.
O poveste summerish, motivationala, energica, single-ul “Eu” este compus de catre echipa DICE MUSIC, iar videoclipul este regizat de catre BLACK FILM si a fost filmat in BENICASSIM – Spania si in Mamaia, Romania. Din clip nu lipsesc cadre cu stilul de viata marca CRBL: kendama, longboard, kait, bike si noua pasiune pentru golf.

sursa: ziarulring.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404