Copil de numai 1 an gasit mort intr-o casa din Timisoara

casaUn copil de numai 1 an și o săptămână a fost găsit mort, miercuri, într-o casă din Timișoara. Părinții, care se ocupă cu vânzarea fierului vechi au fost cei care au dat alarma. Polițiștii au început investigațiile.

Din primele informații, copilul a fost găsit fără suflare chiar de mama sa. Aceasta l-a trezit și pe tatăl copilului, care a sunat la 112. Bărbatul povestește că micuțul de numai 1 an și o săptămână a plâns destul de mult noaptea trecută, însă s-a liniștit când mama sa l-a pus la sân. Dimineața, însă, aceasta a constatat că era mort.

Familia stă într-o casă părăsită de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, chiar lângă cimitirul de pe strada Cosminului. La fața locului a fost trimisă de urgență o salvare, însă manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au avut succes.

Doctorii au sunat la Poliție, iar la fața locului a fost trimisă o echipă de criminaliști care a început o anchetă. Tot la fața locului sunt și cei de la Protecția Copilului, care vor investiga dacă micuțul era ținut în condiții improprii sau nu.

Doar autopsia va stabili cu exactitate cauza morții.

În acea casă mai locuiesc alți doi copii, iar părinții mai au alți trei dați în plasament.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404