Comunicat de presă – IJJ Timiș

jandarmi-640x336Asigurarea măsurilor de ordine în județul Timiș, la sfârșit de săptămână

În perioada 02 — 04 septembrie 2016, aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la un număr de 23 manifestări cultural artistice, promoționale și sportive de pe raza județului Timiș, după cum urmează:

Vineri 02 septembrie vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul de Operă și Operetă din Parcul Rozelor din municipiul Timișoara, la partida de fotbal dintre echipele C.S.M. Lugoj — Performanța Ighiu, ce se va desfășura pe stadionul Tineretului din municipiul Lugoj, precum și la Kerwei, organizat în orașul Buziaș.

Sâmbătă 03 septembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul de Operă și Operetă din Parcul Rozelor din municipiul Timișoara, la partidele de fotbal dintre echipele A.F.C. Ripensia Timișoara — C.S. Național Sebiș, A.S.U. Politehnica Timișoara — C.S. Metalul Reșița, la meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Timișoara Saracens — R.C.M. Dinamo București, la partida handbal masculin contând pentru cupa E.H.F. dintre echipele C.S.M. Politehnica Timișoara — Polva Serviti din Estonia și la Zilele localităților Ghiroda, Gaiu Mic, Saravale și Brestovăț.

Duminică 04 septembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul de Operă și Operetă din Parcul Rozelor din municipiul Timișoara, și la Zilele localităților Giarmata Vii, Bencecu de Jos și Saravale.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

— cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

— să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția.

Cetățenii sunt rugați să anunțe la numărul unic de urgență 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea și liniștea publică.

De asemenea, jandarmii pot fi apelați și la numărul de telefon 0256.222229.

sursa: agerpres.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

' 404