Coldplay, Beyonce si Bruno Mars au facut super show la Super Bowl 2016

Coldplay - Beyonce - Bruno MarsDupa ce a lansat cu o doar o zi inainte o noua piesa, Beyonce a urcat pe scena Super Bowl alaturi de britanicii de la Coldplay si omul anului 2015 in muzica, Bruno Mars si au facut un super show in cele 13 minute de pauza.

Baietii de la Coldplay au urcat pe scena in acordurile piesei “Yellow” dupa care a urmat un medley rapid cu piesele “Viva la Vida”, “Paradise” si “Adventure of a lifetime”. Bruno Mars a preluat apoi “stafeta” si ne-a oferit un spectacol de dans si artificii pe deja celebra “Uptown Funk”, dar doar pentru a-i face intrarea lui Beyonce.

Cei doi s-au “duelat” apoi in miscari de dans, iar Queen B s-a si dezechilibrat la un moment dat, dar nu suficient de mult cat sa avem parte de o gafa monumentala.

Chirs Martin a preluat apoi scena, iar pe acordurile piesei  “Fix You” au fost derulate imagini de la precedentele show-uri din pauza SuperBowl cu accent pe artistii care nu mai sunt acum printre noi: Michael Jackson, Whitney Houston sau James Brown.

sursa: urban.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404