COD ROŞU de intervenţie în urma unui GRAV accident produs lângă Ploieşti

accident-6_07586400Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident produs pe DN1, pe centura de Vest a municipiului Ploieşti, în zona Strejnic, unde un autobuz cu aproximativ 40 de pasageri a intrat în coliziune cu o basculantă. Traficul rutier a fost oprit în ambele sensuri iar la faţa locului s-a intervenit cu 23 de ambulanţe şi echipaje de descarcerare. Din primele cercetări rezultă că autobuzul, care efectua curse regulate pe ruta Măneşti – Ploieşti, a lovit din spate autobasculanta, care circula cu viteză redusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30 iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a pus în aplicare codul roşu de intervenţie.

 Din primele cercetări, șoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN 1, de la Strejnic, este vinovat de producerea accidentului, la fața locului nefiind găsite urme de frânare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu. Potrivit acestuia, autocarul, care efectua curse regulate pe traseul Mănești-Ploiești, a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip, la fața locului nefiind depistate urme de frânare. Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze, în sensul că șoferul ar putea să fi adormit sau autocarul ar fi putut avea probleme tehnice.

sursa: evz.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404