Cetatean turc, prins in timp ce trecea din Serbia in Romania pe fasia verde

de-trimis-1-600x4253Dosar penal pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru un cetățean turc în vârstă de 53 de ani. Acesta este cercetat de polițiștii de frontieră după ce a trecut granița pe fâșia verde, din Serbia în România.

Bărbatul a fost depistat de polițiști cu ajutorul aparatului cu termoviziune. Trecea granița pe jos, pe fâșia verde, în apropierea Vămii Moravița. După ce a fost observat, o patrulă a fost trimisă în zonă pentru interceptarea și reținerea lui.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este un cetăţean turc în vârstă de 53 de ani. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenţiona să ajungă în Germania şi nu deţinea documente legale. Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Deoarece bărbatul a solicitat azil pe teritoriul ţării noastre, a fost predat Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara”, spun oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404