Céline Dion a lansat o piesă în memoria soţului ei (video)

celineCântăreaţa canadiană Céline Dion (47 de ani) a lansat piesa „Encore un soir“ în memoria soţului ei, René Angélil, care a murit în luna ianuarie, la vârsta de 74 de ani, din cauza cancerului. Totodată, artista a vorbit şi despre ultimele clipe ale partenerului său de viaţă, dar şi despre lupta de a continua fără cel pe care l-a numit „iubirea vieţii ei“.

Cu prilejul lansării piesei „Encoure un soir“, Céline Dion a dezvăluit că soţul ei a murit după ce a căzut din pat, precizând că acesta şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a muri în braţele ei, însă artista a susţinut un concert în acea noapte. „În mod normal, după show-ul meu, el lua ultimele medicamente, iar eu îl sărutam, îl înveleam şi îi uram «noapte bună». În acea seară am ajuns târziu şi nu am vrut să-l trezesc. Asistenta l-a găsit a doua zi“, a povestit cântăreaţa, citată de „Daily Mail“. Céline Dion, în lacrimi pe scenă: „Soţul meu mă va veghea de sus“.

Céline Dion a oferit şi un moment emoţionant la gala Billboard Music Awards, când a cântat melodia preferată a soţului său, „The Show Must Go On“, de la Queen, şi a primit premiul Icon pentru întreaga carieră, fiul său cel mare fiind cel care i-a înmânat trofeul, spre surpriza artistei.

sursa: adevarul.ro
Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404