Cei mai mici juniori ai CSŞ Lugoj, medaliaţi în finala pe echipe, la gimnastică

gimnastica-lugojEchipa de gimnastică a CSŞ Lugoj care a concurat luni, 20 iunie, în întrecerea pentru medalii la categoria  juniori II (12-13 ani), în cadrul finalei Campionatului Naţional pe Echipe pentru juniori I şi II, deşi cotată cu o şansă mai mică din cauza vârstei gimnaştilor sub nivelul acestei grupe, a reuşit să urce pe podiumul de premiere, clasându-se la finalul întrecerii pe locul III.

Team-ul alcătuit din  Patrik Voichescu (12 ani), Norbert Marcu (11 ani), Alexandru Marcu (11 ani) şi Răzvan Micloş (11 ani) a concurat alături de alte cinci echipe, fiind depăşit doar de CSŞ Sibiu şi Steaua Bucureşti.

De remarcat că Norbert Marcu s-a impus în faţa colegilor mai mari ca vârstă, la paralele, reuşind cel mai bun exerciţiu din concurs.

“Este un rezultat deosebit mai ales că de-abia la anul aceşti sportivi intră în mod normal la nivelul juniori II. Medalia obţinută este o performanţă  şi cei patru merită felicitaţi”,  a spus  profesorul Adrian Meleancă, directorul CSŞ Lugoj.

Sportivii lugojeni şi-au demonstrat valoarea încă o dată anul acesta, trei dintre componenţii echipei (Norbert Marcu, Alexandru Marcu şi Răzvan Micloş) fiind desemnaţi de două ori campioni, în 2016, în urma rezultatelor obţinute la finala cluburilor sportive şcolare şi finala naţională, la categoria juniori III.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404