Carambol pe o şosea din Timiş; trei maşini avariate şi două persoane rănite

foto27Accident de circulație, miercuri, în localitatea timișeană Șandra. Trei autoturisme au fost avariate și două persoane au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut miercuri, în Șandra. Un șofer de 44 de ani care circula la volanul unui Nissan dinspre Lovrin spre Biled nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, o Dacie Duster și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului violent, Nissanul a fost proiectat într-o autoutilitară parcată pe marginea drumului.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de pompieri și prim-ajutor.

“S-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ, un ofițer și șapte subofițeri. La sosirea echipajelor s-a constatat faptul că în accident erau implicate două autoturisme, un autocamion și cinci persoane, dintre care două persoane au necesitat îngrijiri medicale fiind preluate de echipajele medicale sosite la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Cele trei mașini implicate în accident au fost avariate iar șoferul autoturismului Nissan a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404