Captura de zeci de metri cubi de lemn fara acte, la Lugoj

lemn31Acțiune cu rezultate bune a polițiștilor de la Compartimentul de Combatere a Delictelor Silvice, la Lugoj. Oamenii legii au reușit să confiște zeci de metri cubi de lemn fără acte și au aplicat sancțiuni de aproximativ 24.000 de lei.

Polițiștii timișeni au pus la cale controalele la începutul săptămânii. Au acționat alături de cei de la Garda Forestieră Timișoara și au verificat atât societățile comerciale de profil, cât și transportatorii de lemn.

„Astfel, poliţiştii au efectuat controale la 3 societăţi comerciale şi în trafic, aplicând 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.000 de lei, pentru neregulile constatate (neconcordanţă între stocurile scriptice şi faptice, transport de material lemnos fără documente de provenienţă). Totodată, poliţiştii au dispus confiscarea, faptic şi valoric, a peste 70 de metri³ de material lemnos”, au transmis oamenii legii.

sursa: tion.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404