Bullet for My Valentine – Worthless

Bullet-For-My-ValentineBullet for My Valentine a lansat videoclipul piesei „Worthless”, extrasă de pe al cincilea album de studio, Venom (2015). Trupa a colaborat cu Stuart Birchall, cel care s-a ocupat și de alte videoclipuri recente ale trupei.

CD-ul lansat în august 2015, Venom, marchează prima sa lansare de la despărțirea de basistul Jason James și aducerea lui Jamie Mathias în trupă.

Videoclipul a fost realizat de Stuart Birchall, produs de către Jamie Whymark și filmat în studiourile Elstree din Londra. Birchall s-a mai ocupat și de alte videoclipuri ale trupei cum sunt Venom și You Want a Battle? (Here’s a War). „Videoclipul este în sine foarte direct, nu avem un fir narativ. Am vrut să păstrăm totul simplu și ne-am gândit că ar fi mai bine să o păstrăm sub forma unei performanțe, față de Battle și Venom unde am mers mult mai adânc din punctul de vedere al poveștii. Cântecul în sine a devenit unul dintre preferatele noastre de pe album”, spune chitaristul și vocalistul trupei, Matt Tuck.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404