Bilete de tratament pentru pensionarii din zona Lugojului

bilete-tratamentPensionarii lugojeni şi cei care beneficiază de asigurări sociale de stat pot obţine bilete de tratament direct de la sediul Casei Judeţene de Pensii Timiş, prin solicitare directă, fără a mai întocmi un dosar.

Cei care suferă de diferite afecţiuni reumatismale se pot reface în  staţiuni ca Felix, Sovata, Geoagiu, Herculane sau eforie Nord. Sinaia şi Moneasa vă stau la dispoziţie pentru tratamentul sistemului nervos,  iar Olăneşti şi Căciulata pentru cei cu probleme digestive.

De asemenea, cardiacii au la dispoziţie un sejur la Tuşnad sau Covasna.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt – cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

Pentru a beneficia de aceste servicii, persoanele care se încadrează în cerinţe se pot adresa direct la sediul CJPT din Timişoara, strada Andrei Şaguna Nr. 5 A, ghişeul nr. 5, in zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 8.30 – 16, joi 8.30 – 18 şi vineri între 8.30 – 13.30. Biletele sunt disponibile cu plecare în această săptămână.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404