Big Brother aduce amenzi la Timisoara

gunoaieA început să curgă cu amenzi pentru timișorenii care aruncă fel de fel de gunoaie pe stradă sau pe trotuare. Poliția Locală îi identifică în urma imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate pe străzi.

Zilele trecute au mai fost amendate încă trei persoane, una dintre ele aruncând gunoaie chiar în Piața Victoriei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au depistat și sancționat în aceste zile alte trei persoane care au fost surprinse de camerele de filmat abandonând deșeuri pe domeniul public. Un bărbat care a fost surprins abandonând deșeuri pe spațiul verde de pe str. Ion Rațiu a fost sancționat cu 100 lei, un altul care abandona lângă coșurile stradale deșeuri provenite din activitatea unei terase din Piața Victoriei a fost sancționat cu 500 lei, iar un al treilea a fost sancționat cu aceeași amendă după ce a fost surprins abandonând deșeuri pe str. Ștrandului”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Cei în cauză au recunoscut că știau că nu este permis să abandoneze deșeuri pe străzi, dar… au sperat că nu vor fi prinși.

Poliția Locală face apel la timișoreni să arunce resturile menajere sau alte gunoaie doar în locurile special amenajate, pentru a nu se forma rampe clandestine de deșeuri pe străzi. Amenzile pot ajunge până la 1.500 de lei.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404