Beyonce – Formation (Dirty)

beyonce-knowles-593816lBeyonce a lansat un videoclip surpriză pentru o piesă cu un sound diferit de stilul R&B cu care artista și-a obișnuit publicul. Noul single se numește ”Formation” .

În stilul lansării albumului din 2013, Beyonce revine 3 ani mai târziu cu un single nou fără a-l promova în prealabil. Piesa ”Formation” a fost prezentată publicului pe neașteptate, împreună cu un videoclip regizat de Melina Matsoukas și Beyoncé. Vizualul conține fragmente din documentarul “New American Noise. New Orleans. Bounce Music“, numele celor care-l semnează – Abteen Bagheri și Chris Black – nefiind menționate în clip ori descrierea sa.

Noua piesă ”Formation” a fost compusă de artistă împreună cu Rae Sremmurd’s Swae Lee și are un sound hip hop destul de pronunțat, Beyonce cântând mai curând rap decât R&B. Aceste influențe se simt și datorită colaborării cu Mike WiLL Made-It și PLUSS pe partea de producție.

Formation” a avut premiera pe Tidal, cei abonați putând descărca piesa gratuit. Noul single anunță și turneul mondial cu același titlu, pe care Beyonce îl va începe în luna aprilie. Lista concertelor anunțate până în prezent cuprinde show-uri în SUA, Londra, Irlanda, Italia, Franța, Germania, Suedia, Belgia și Olanda.

sursa: infomusic.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404