Beat și fără permis, a furat un tractor!

retinutInfracțiuni pe bandă rulantă ale unui bărbat din Timiș. Acesta a furat un tractor dintr-un sat, a plecat cu el în altă localitate, nu poseda permis de conducere și pe deasupra mai era și băut bine. Bărbatul a fost prins acum de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore în Arestul IPJ Timiș.

Polițiștii din Recaș au depistat un bărbat de 40 de ani bănuit de furtul unui tractor agricol de pe raza localității Petrovaselo. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi condus vehiculul pe drumurile publice (din localitatea Petrovaselo până în localitatea Stanciova) deși acesta era neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului”, spun cei de la IPJ Timiș.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, polițiștii fac cercetări și intr-un alt dosar  penal, fiind bănuit  de furtul unui vehicul comis în noaptea de 11 spre 12 august, de pe raza localității Stanciova, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

sursa: sursadevest.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404