Bataie la marginea Lugojului; 3 persoane au ajuns la spital pentru un miel furat

bataieTrei persoane au fost transportate joi la spital dupa ce au fost batute de catre un cioban.

Cele trei victime locuiesc intr-o coliba de la marginea Lugojului si au fost atacate de cioban cu o furca. Agresorul sustine ca cei trei nu lucreaza niciunde si traiesc din furat. Omul a declarat pentru lugojinfo.ro ca a trecut cu turma pe langa coliba si a observat cum indivizii i-au furat un miel. Barbatul nu a mai asteptat explicatii si i-a luat la bataie pe cei trei.

”Eu treceam cu turma. Au crezut ca nu sunt aici si au pus mana pe miel. Pana am ajuns eu deja l-au legat. Nu e prima oara cand fac asta. Anul trecut mi-au furat sapte miei. De data asta nu au mai ajuns sa faca gratarul ca i-am palit”, a declarat barbatul, originar din Vaslui.

Cei trei au ajuns la spital dupa ce au primit ingrijiri medicale de la echipajele SMURD si de la Ambulanta, agresorul fiind incatusat si dus la audieri de politistii din Lugoj. La locul unde a avut loc scandalul oamenii legii au gasit o adevarata baie de sange, una dintre victime fiind gasita mai mult moarta decat vie. Politistii au intocmit un dosar penal pentru loviri si alte violente urmand ca, daca numarul de zile de ingrijiri medicale este unul mare, procurorii sa schimbe incadrarea faptei.

sursa: lugojinfo.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404