Barbatul care si-a sechestrat si batut cu bestialitate iubita a fost condamnat

page63-650x435Pedeapsă blândă pentru Adrian Bajusz, tânărul care în septembrie 2015 și-a sechestrat și bătut cu bestialitate iubita timp de aproape 24 de ore. Magistrații Judecătoriei Timișoara l-au condamnat pe acesta la 10 luni de închisoare cu executare însă, practic, este ca și liber.

Adrian Claudiu Bajusz a fost condamnat, după ce în toamna lui 2015 a sechestrat-o și a bătut-o cu bestialitate pe iubita lui, Georgiana Radu. Bărbatul numai ce se întorsese din străinătate și, într-o criză de gelozie, a început să o acuze pe tânără că l-a înșelat. De la vorbe grele la violență nu a mai fost decât un pas, iar tânăra a fost ținută prizonieră aproape 24 de ore. Mai mult, în tot acest timp iubitul ei a bătut-o și a torturat-o fără întrerupere. Fata a reușit într-un final să scape din mâinile lui și a anunțat Poliția.

Agresorul a fost reținut abia după o săptămână, timp în care a făcut presiuni constante asupra tinerei pentru a se asigura că nu îl reclamă. A stat apoi șase luni în arest preventiv și arest la domiciliu, până când magistrații de la Judecătoria Timișoara l-au condamnat, în primă instanță, pentru violență domestică raportat la loviri și alte violențe.

„A fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare. Trebuie să plătească și 20.000 de euro daune morale. Practic a fost pus în libertate, pentru că din pedeapsă se scad cele șase luni executate în perioada arestului preventiv și a celui la domiciliu. Astfel, a executat teoretic două treimi și poate intra în comisia de eliberare condiționată. În cel mai rău caz stă o zi, două în închisoare”, povestește Sorin Pescarovici, avocatul tinerei agresate.

Apărătorul Georgianei susține că va face apel și acesta va fi judecat de Curtea de Apel Timișoara. „Vom face apel, cerem pedeapsă mai mare. Mai mult, noi am cerut daune morale de 100.000 de euro și vom menține pretenția”, adaugă Pescarovici.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404