Grav accident rutier, langa Timisoara; un barbat a murit carbonizat

feature33Accident de circulație, în noaptea de marți spre miercuri, pe centura Timișoarei. Un bărbat de 38 de ani a murit carbonizat după ce a pierdut controlul volanului, a lovit un sens giratoriu, iar mașina pe care o conducea s-a dat peste cap și a luat foc. Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, spun polițiștii.

Bărbatul avea 38 de ani, era din Reșița și locuia în Germania. În noaptea de marți spre miercuri conducea un autoturism Mercedes dinspre Dumbrăvița spre Ghiroda. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului. Polițiștii spun că autoturismul a lovit sensul giratoriu din apropiere de Giarmata Vii, a zburat aproximativ 40 de metri, s-a dat peste cap și a rupt mai mulți copaci, iar apoi s-a oprit pe spațiul verde unde a luat foc.

Conducătorul auto nu a mai avut practic nici o șansă și a sfârșit carbonizat în mașina distrusă de flăcări. Inițial nimeni nu a știut că ar fi vorba despre un accident, iar la 112 apelul a fost dat pentru anunțarea unui incendiu de vegetație.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat, la ora 1:10, referitor la producerea unui incendiu de vegetație uscată/gunoaie pe centura orașului Timișoara, în dreptul sensului giratoriu cu localitatea Giarmata Vii. La locul intervenției s-a deplasat din cadrul Detașamentului I Pompieri Timișoara o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.

S-a constatat că, de fapt era vorba despre un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism Mercedes, care în urma impactului a luat foc”, spun pompierii timișoreni.

După ce au stins flăcările, salvatorii au instalat un balon de iluminat pentru a cerceta perimetrul accidentului. Din fericire ei nu au găsit alte persoane implicate, rănite în urma nenorocirii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404