Bani nerambursabili pentru IMM-urile din Timiş

lei-735x460Întreprinderile mici şi mijlocii au chiar în această perioadă posibilitatea să-şi înscrie proiectele în competiţia naţională pentru alocări nerambursabile prin două programe naţionale.
Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC) Timişoara anunţă că, în cazul Programului de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, aplicaţia online de înregistrare a solicitărilor va fi activă, pe pagina web www.aippimm.ro, până în data de 21 iulie, ora 20.

Prin acest program, beneficiarii eligibili pot obţine o valoare a alocării financiare nerambursabile de până la 90 la sută din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, exclusiv TVA. Valoarea maximă a finanţării accesate nu poate depăşi, însă, suma de 135.000 de lei pentru fiecare beneficiar.

De asemenea, de miercuri este activă, pe acelaşi site, şi aplicaţia online de înscriere a planurilor de afaceri în cadrul  Programului naţional multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii. Termenul este, însă, mai strâns decât în cazul celuilalt program, cererile putând fi depuse doar până sâmbătă, 16 iulie, la ora 20.

Se finanţează implementarea celor mai bune planuri de afaceri depuse de femeile antreprenor. Valoarea alocării financiare nerambursabile este de cel mult 90 la sută din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate, exclusiv TVA, neputându-se depăşi suma de 50.000 lei/beneficiar.

sursa: renasterea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404