Autocar in flacari pe un drum din Caras-Severin

autocarScene de groaza noaptea trecuta in Caras-Severin unde un autocar cu aproape 40 de persoane la bord a luat foc in mers.

Pompierii au anuntat ca incendiul a fost semnalat in jurul orei 3 pe drumul national Caransebes-Hateg, pe raza localitatii Bucova, de catre pasagerii care au sunat disperati la 112 si au solicitat ajutor. Mai multe echipe de salvare ale pompierilor si ambulantei au plecat de la Otelu Rosu si Caransebes catre locul incendiului.

incendiu-autocar-4”In momentul in care colegii nostri au ajuns la autocar, toate persoanele reusisera sa se salveze. In total au fost 39 de persoane. Nicio persoana nu a fost ranita. Autocarul a ars in proportie de 100%”, a declarat pentru resita.ro Elena Tarla, purtator de cuvant in cadrul ISU Caras-Severin. Autocarul apartine unei firme din Timisoara care il inchiriase unei alte firme pentru un transport ocazional, cu muncitori, in localitatea Alexandria. Conform primelor rezultate ale cercetarilor la fata locului, incendiul s-a produs din cauza unor scurgeri de combustibil pe toba de esapament.

sursa: resita.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404