Un autobuz plin cu muncitori a fost oprit sub ameninţarea armei

claudiu-ciucureŞoferul şi pasagerii unui autobuz au trecut prin clipe de panică marţi seara în timp ce se întorceau de la serviciu.

Potrivit martorilor, un tânăr teribilist,  aflat la volanul unui autoturism a blocat cu maşina sensul de mers al autobuzului plin cu pasageri  care se deplasa între Jabăr şi Ohaba Forgaci,  apoi a urcat în mijlocul de transport şi sub ameninţarea armei a reproşat şoferului că l-a orbit cu faza lungă după care le-a impus călătorilor să coboare.

Conducătorul mijlocului de transport a reuşit să iasă pe geamul autobuzului şi s-a ascuns într-un lan de porumb.

Poliţiştii alertaţi de persoanele aflate la faţa locului au reuşit să îl prindă pe tânărul pistolar, care a refuzat să se supună testului de alcoolemie şi astfel a fost condus la spitalul din Lugoj pentru recoltarea probelor biologice.

În cursul zilei de miercuri, Claudiu C. de 26 de ani din localitatea Jabăr, a fost dus în faţa procurorilor care vor decide măsurile legale ce se impun, în funcţie de plângerile victimelor şi de rezultatul probelor de laborator.  Oamenii legii au constatat că arma era un pistol cu bile neletal, de cal. 6 mm.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404