Atentie la escroci; metoda noua de inselaciune, in Banat

baniO metoda de inselaciune face victime pe banda rulanta printre locuitorii din vestul tarii. Un barbat de 32 de ani a fost prins de politisti dupa ce a facut bani frumosi mizand pe naivitatea oamenilor.

Escrocul se dadea drept angajat al unei companii de furnizare a curentului electric si le pretindea oamenilor diferite sume de bani pentru a le reinnoi contractul. Ultima victima ce i-a picat in plasa a fost o batrana de 85 de ani din localitatea carasana Gradinari, care i-a dat barbatului aproape 400 de lei, ca sa ii schimbe contractul de furnizare a energiei electrice.

Barbatul a dat mai multe lovituri prin satele banatene, sustin politistii. In luna aprilie, acesta a plecat din casa unor oameni din localitatea carasana Forotic cu 800 de lei, iar doua zile mai tarziu a furat dintr-o locuita din Oravita doua laptopuri, un telefon mobil si 30 de lei.

De-a lungul timpului, barbatul, de loc din Alba Iulia, ar fi furat din mai multe case din Deta, Timisoara, Lugoj, Alba Iulia si Cugir. Acum, acesta este cercetat pentru furt calificat si inselaciune si urmeaza sa ajunga pe mana magistratilor din judetul Alba.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404