Armin van Buuren feat. Kensington – Heading Up High

Armin-van-Buuren-a-izbucnit-in-lacrimi-pe-scena-festivalului-UNTOLD-video-nbspDJ-ul olandez Armin van Buuren a lansat un nou nou videoclip. Melodia promvată se numește ”Heading Up High” și este înregistrată împreună cu trupa olandeză de muzică rock Kensington. Armin van Buuren va concerta anul acesta în România, la Untold Festival.

Armin van Buuren continuă promovarea celui de-al 6-lea album de studio, ”Embrace”, lansând videoclipul noului single ”Heading Up High”. Piesa a fost înregistrată în colaboare cu trupa olandeză de rock Kensington și compusă de Armin van Buuren împreună cu Benno de Goeij, Jan Haker, Niles Vandenberg, Eloi Youssef  și Casper Starreveld. Pentru videoclip, DJ-ul a colaborat cu regizorul olandez Kevin Kimman

Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit onominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el Tiesto, Paul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este „This Is What It Feels Like„, melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 39 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică trance care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind „Imagine„.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404