Armata recrutează elevi ai claselor a X-a și a IX

recrutare-armataAbsolvenţii din acest an ai claselor a X-a şi a IX-a cu profilul matematică – informatică din liceele civile pot opta pentru o carieră militară.

Colegiul Naţional Militar “Tudor Vladimirescu”din Craiova, are disponibile pentru transfer un număr de 30 de locuri pentru clasa a X-a şi 30 de locuri pentru clasa a XI-a, fete şi băieţi.

Înscrierile au loc până în data de 29 iulie 2016, la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din fiecare judeţ.

Pentru a fi selectat, candidatul trebuie să aibă  media generală peste  opt, cel puţin media şapte la disciplinele matematică , informatică, fizică şi limba engleză,  media la purtare minim nouă şi să nu fi repetat nici unul din anii de studii liceale ori să fie în situaţie de corigenţă.

Tot în această etapă candidaţii efectuează vizita medicală.

Conform precizărilor personalului recrutor vor fi aleși doar candidaţii declaraţi apt medical.

Selecţia aptitudinală se desfăşoară în perioada 11 iulie -12 august.

Pentru o informare detaliată privind aceste criterii şi documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, tinerii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul  Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Timiş, Piaţa Libertăţii nr. 7, unde consilierii militari îi vor sprijini, orienta şi îndruma pentru ca alegerea lor să fie în cunoştinţă de cauză, telefon: 0256-293757.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404