Alti timisoreni prinsi de Big Brother ca arunca gunoaie pe strada

camera supraveghereCurg amenzile pentru cei care aruncă gunoaie pe stradă, la Timișoara! Polițiștii locali au mai sancționat alte patru persoane în ultimele zile, care au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în centrul Timișoarei lăsând saci cu gunoi lângă pubelele locatarilor.

Vă reamintim, Big Brother vede tot în Timișoara, mai ales în zona centrală a orașului. Polițiștii stau în centrul de comandă amenajat la sediul Poliției Locale și îi identifică pe cei care nu au pic de bun simț și își lasă gunoaiele în diverse locuri din oraș.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au depistat și sancționat în aceste zile alte patru persoane care nu au respectat prevederile legale referitoare la păstrarea curățeniei. Este vorba despre două persoane fizice și reprezentanții a două persoane juridice care au fost observate cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în zona centrală. Cei în cauză, o femeie și un bărbat, au fost sancționați cu câte 500 lei conform HCL 371/2007 deoarece au fost surprinși abandonând deșeuri pe str. N. Lenau, vizavi de Cinema Studio. De asemenea, două societăți comerciale cu activitate de alimentație publică din Piața Victoriei au fost sancționate cu câte 1.000 lei deoarece nu au organizat corespunzător activitatea de precolectare a deșeurilor rezultate, abandonând saci cu resturi menajere, ambalaje etc. lângă pubelele aparținând locatarilor”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii nu se opresc aici și spun că îi vor sancționa drastic pe cei care abandonează deșeuri pe stradă sau pe trotuare ori pe spații verzi și formează rampe clandestine de gunoi.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404