Un alt copil pierdut la Timisoara, recuperat de politistii locali

salvatUn copil de 5 ani, care s-a pierdut de părinți, a fost recuperat din tramvai de polițiștii locali. Acesta este cel de-al doilea caz de acest gen petrecut în ultimele zile în Timișoara.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, agenții au fost sesizați, miercuri după-amiaza, că într-un tramvai care circula pe linia 4 în zona Calea Torontalului se află un copil de 5 ani care s-a pierdut de părinți.

„Imediat, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului, unde au găsit minorul care s-a speriat când s-a văzut singur în mijlocul de transport. Acesta le-a povestit polițiștilor locali că a plecat singur de acasă să-și caute mama, plecată în oraș cu treabă. Minorul a știut să spună cum îl cheamă și să descrie strada pe care locuiește, motiv pentru care polițiștii locali au identificat adresa la care locuiește minorul. Între timp, mama copilului venise acasă, copilul fiind predat în siguranță acesteia”, au transmis cei de la Poliția Locală Timișoara.

Femeia a le-a spus polițiștilor că l-a lăsat pe micuț în grija fraților mai mari și într-o clipă de neatenție acesta a fugit să o caute. În ultimele zile, acesta este cel de-al doilea caz în care polițiștii locali găsesc un copil și îl predau părinților. Duminică seara, un alt copil, tot de 5 ani, a fost găsit de un polițist local în autobuzul 33, unde fusese uitat de tatăl său.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404