Alexandra Ungureanu – Deja Vu (Cover dupa GRASU XXL feat AMI)

alexandra ungureanu - 11Alexandra Ungureanu lanseaza un nou videoclip, primul din cadrul proiectului pop-simfonic “Music in pROgress”, filmat in luna aprilie, la Baia-Mare.

“Am anticipat faptul ca si la noi incepe sa se poarte fusionul muzicii moderne si cel al muzicii simfonice, care cred ca va deveni, in scurt timp, un trend si in Romania. Am ales piese moderne, care mie imi plac foarte mult, pe care, prin prietenia cu Nora, care deja gandise un proiect de acest fel pentru scena am reusit sa le orchestram in aceasta varianta, simfonica”, a spus Alexandra despre colaborarea cu “Nora Denes Symphonical”, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare.

Piesa pentru care a fost filmat videoclipul este “Deja vu”, o reinterpretare a melodiei cantata in varianta originala de Ami si Grasu XXL.

“Deja vu” este primul dintr-o serie de patru videoclipuri care vor fi lansate in cadrul proiectului “Music in pROgress” pe parcursul intregului an. Campania muzicala “Music in pROgress” s-a nascut in urma unui concert tematic, care a avut loc la Baia Mare. Piese precum „Rolling in the deep”, „Stay”, „Material Girl”, „Enjoy the silence” sau „Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi de de Nora Denes si Alexandra Ungureanu, în variantă 100% simfonică.

sursa: urban.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404