Alexandra Stan feat. Havana- Ecoute (videoclip nou)

Alexandra Stan ne prezinta un nou videoclip, de data aceasta in colaborare cu baietii de la Havana.

Alexandra Stan - ecouteSingle-ul “Écoute” unește culturi: Alexandra Stan este romanca, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) si Sorin Seniuc (Romania).

Cu toate ca iubeste marea si vara, Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single in creierul muntilor, inconjurata de zapada.

Filmat in luna martie, cand pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripetii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe varful muntelui era imposibil cu masina, frumoasa cantareata a fost trasa cu ratrakul impreuna cu echipa ei.  Mai mult, au fost nevoiti sa transforme refugiul salvamontistilor de la Transalpina Ski Resort intr-o camera de make-up si dressing pentru a fi gata de filmare.

In videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna”, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.

sursa: urban.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404